✿ ELFishyStrawberry ✿
KOLEJ DAN MRS. 2013
Friday, March 29, 2013 | 12:59 AM | 0 feedback[s]

Hey hey hey ! Guys mianhae aku tahu aku dah lama tak update blog . Aku serious busy gila . Yelah tahun lepas SPM . /cries a han river/ Result aku? Ok lah . Tapi aku malas nak story berapa sebab nanti people start judging .

So bila dah dapat result spm gerenti orang tanya masuk kolej mana . Tak ada orang tanya . Then buat dek je . XD hahaha kalau aku , aku dah confirm masuk PTPL . wae ? Well first sebab papa aku suruh. /yelah aku kan anak mithali/  Second , sebab ada course yang pling aku suka . EARLY CHILD EDUCATION . pusing-pusing akhirnya aku jadi cikgu jugak -__▪

Tapi memang serious susah tahun ni . Korang tahu aku gadoh dengan dia lagi . Dia tu selalu salah faham je dengan aku . Tambah pulak kaki kuat mrajuk . Haiyaa tarak tahu apa mau bikin maa ~

But my Kpoppers friends are rising as days flies by . All of they are very funny and out-going . And all of them are unbelievably

B Y U N T A E

XDD Alrite now . Time to go snooze off . Good night bloggies ~
Ppyong ~

          


|


Disclaimer
Fans since 9 September 2010.
Follow | Dashboard

Welcome to Ms. Sapphire Bloggie World! Mind your manners and no anons,copycats allow in here please. Respect and I'll do the same. Enjoy. ᵔᴥᵔ

Any quest, PM me at ma cbox.



Blub Blub
Remember !
NO ANONS & WATCH YOUR MANNERS !
☆ I'LL FOLLOW U IF U BE NICE ☆
View messages

Tweet Tweet
Edited By : Misz Naz Sapphire
Template by : Sweetie Pie
Background by : Google
Pictures by : Tumblr | We♥it
Enjoy your holiday peeps! I love Skip Beat !