✿ ELFishyStrawberry ✿
KING PRAWN & FANMAILS & WHITE HORSE
Saturday, March 30, 2013 | 2:04 AM | 0 feedback[s]

Assalamualaikum .

Hey hey hey . How are you ? Na gwenchana . I'm okay okay lah . Sebenarnya mata aku ni dah ngantuknya nak tidur tapi aku sanggup tunggu sampai pukul 2 . wae ?

biarlah rahsia ~

Anyways ! Aku ada benda nak story kat kamu semua . Tbh aku pun tak pernah jumpa f2f dengan KING PRAWN ni . Ha ! Hari ni tercatat dalam sejarah hidup aku , aku dapat beli tiga ekor .

Alhamdulillah . bersyukur sangat . Aku dah kempunan nak makan king prawn ni . Tapi aku dpat beli ni pun sebab appa dapat BONUS ~ kalau tak , terpaksa teruskan kempunan .

Alright ! Aku nak heboh pada semua aku kini offically famous ~ xD jk jk sebenarnya semua fanmails iti adalah surat tawaran dari kolej-kolej tertentu . Kerajaan , ada . Swasta , pun ada .

Yang lawaknya , appa aku bila nampak " KUALA LUMPUR " dia dah reject surat tawaran tu . Sebab nya dia takut aku hilang kalau sambung belajar kat sana . Omona my appa neomu cutie ~

Saya ni bukannya kuno sangat lah appa . T▽T

Lastly aku ni sebenarnya sogan nak bagitahu sebab sore eden ni taklah sodap mana . Tapi sebab eden teringin sangat , eden pi record eden nyanyi lagu Taylor Swift - White Horse . Nak publish ? Masih dalam pertimbangan .

Ok lah . Tangan pun dah lenguh , mata sudah mau tutup baik saya mengundur diri . Assalamualaikum & Goodnight ~

Ppyong ~


|


Disclaimer
Fans since 9 September 2010.
Follow | Dashboard

Welcome to Ms. Sapphire Bloggie World! Mind your manners and no anons,copycats allow in here please. Respect and I'll do the same. Enjoy. ᵔᴥᵔ

Any quest, PM me at ma cbox.



Blub Blub
Remember !
NO ANONS & WATCH YOUR MANNERS !
☆ I'LL FOLLOW U IF U BE NICE ☆
View messages

Tweet Tweet
Edited By : Misz Naz Sapphire
Template by : Sweetie Pie
Background by : Google
Pictures by : Tumblr | We♥it
Enjoy your holiday peeps! I love Skip Beat !