✿ ELFishyStrawberry ✿
Pavilion + Cream + Motor Hijau
Monday, April 23, 2012 | 7:29 PM | 0 feedback[s]
Anneyeonghaseyo . Hello . Assalamualaikum .


*I'll never tired looking at him....*

All nak tahu bahawa 22/4/2012 adalah first time aku menjejakkan kaki di shopping mall Pavilion dan kali ke-2 aku pergi bandar yang bernama Kuala Lumpur .  *sungguh batak aku nie..


First bangunan yang aku nampak is KLCC Twin Tower kebanggaan Malaysia then bangunan Berjaya Times Square . First aku ingat nak singgah but ramai orang jadi aku pun teruskan perjalanan . Uncle aku yang baik hati tawarkan diri bawa aku dengan kakak aku pergi KL . *Kamsahamidah uncle !

Lepas banyak minit berlalu, kami singgah shopping mall kegemaran orang KL iaitu Pavillion  . Bila aku masuk terus ternganga mulut aku terpegun dengan design shopping mall tu . Besar ! Lebih besar dari rumah-rumah saudara aku , luas pula tu .

Uncle aku masuk kedai Adidas cari baju sukan . *uncle aku gila sukan (biking)
Aku just window shopping . Aku ternampak satu patung peragakan baju sukan , aku pun baca lah tag harga nya .

Cap - RM80 
Top - RM500
Bottom - RM750....


-____-" Seriously? Duit belanja aku sebulan pun tak cukup kalau nak beli . Nasib baik aku ni jenis tak aktif dalam sukan . *Amin 
Jalan-jalan perut aku dah nyanyi Opera tanda lapar so kami stop by kat kedai titled DOME . Cousin aku kata ni kedai France . blah . blah . Whatever makanannya serious sedap .
Tapi akibat makan terlalu banyak cream kepala aku pening . @.@ *totally ruined my mood seriously*


Pengajaran : Jangan makan cream banyak-banyak . Nanti boleh pening .


Time nak balik ada SALE . Buy two free one . Barangan jenama ROXY . Aku memang adore brand ni so aku pun gedik-gedik try semua baju .
Last-last aku beli beg kulit . Nak tahu harga nya? RM159.90 . Tapi beg ni FREE sebab kakak aku dengan cousin aku dah beli so automatik aku punya free .  Weeee~





On the way , masing-masing mata dah penat nak buka , dengar radio lagu balada apa lagi TIDUR lah jawapannya .


TIBA-TIBA kami terdengar bunyi yang kuat kami ingat uncle ada terlanggar something . Rupa-rupanya pak cik tua naik motor ala-ala Harley Davidson . Terbahak-bahak kami tetawa . Dahlah nak tiru Harley Davidson motornya warna GREEN . Tabik spring lah aku dengan pak cik ni .


Tu je aku nak story . K bye . -___-
Ppyong ~







|


Disclaimer
Fans since 9 September 2010.
Follow | Dashboard

Welcome to Ms. Sapphire Bloggie World! Mind your manners and no anons,copycats allow in here please. Respect and I'll do the same. Enjoy. ᵔᴥᵔ

Any quest, PM me at ma cbox.



Blub Blub
Remember !
NO ANONS & WATCH YOUR MANNERS !
☆ I'LL FOLLOW U IF U BE NICE ☆
View messages

Tweet Tweet
Edited By : Misz Naz Sapphire
Template by : Sweetie Pie
Background by : Google
Pictures by : Tumblr | We♥it
Enjoy your holiday peeps! I love Skip Beat !