✿ ELFishyStrawberry ✿
SUPER JUNIOR 30 Days Challenge ( Day 21 & 22 )
Wednesday, December 28, 2011 | 1:15 PM | 0 feedback[s]
Anneyeonghaseyo . Hello . Assalamualaikum .



Semalam aku tak sempat buat challenge ni sebab aku babysitting Nisa & Jannah .   //////Penat  
Tapi hari ni aku FREE so aku buatlah challenge ni sebelum aku busy balik .




SUPER JUNIOR 30 Days Challenge - Day 21 [ A PICTURE OF THE MEMBER YOU THINK HAS THE BEST ' ENGRISH ' ]

LEE DONGHAE !!
Aku paling suka bila dia speaking , memang hancus !!


SUPER JUNIOR 30 Days Challenge - Day 22 [ A PICTURE OF THE MEMBER YOU THINK HAS THE BEST JAWLINE ]


Siapa lagi kalau bukan EnCik Ikan Bilis kita , Eunhyuk ?
Jawline dia memang amazing !
Belum pernah aku tengok jawline yang macam dia punyer .
Maybe sebab tu dia boleh + hot ?


Ppyong ~

wrote by :

|


Disclaimer
Fans since 9 September 2010.
Follow | Dashboard

Welcome to Ms. Sapphire Bloggie World! Mind your manners and no anons,copycats allow in here please. Respect and I'll do the same. Enjoy. ᵔᴥᵔ

Any quest, PM me at ma cbox.



Blub Blub
Remember !
NO ANONS & WATCH YOUR MANNERS !
☆ I'LL FOLLOW U IF U BE NICE ☆
View messages

Tweet Tweet
Edited By : Misz Naz Sapphire
Template by : Sweetie Pie
Background by : Google
Pictures by : Tumblr | We♥it
Enjoy your holiday peeps! I love Skip Beat !