✿ ELFishyStrawberry ✿
SUPER JUNIOR 30 Days Challenge - Day 1 ( Your Ultime Bias )
Thursday, December 8, 2011 | 8:41 PM | 0 feedback[s]
Anneyeonghaseyo . Hello . Assalamualaikum .

Alahai . Takkan tak tahu siapa cik abang yang aku minat dalam SuperJunior ? Cuba jalan-jalan kat blog aku .
Gambar dia ada di serata blog aku .

Siapa lagi kalau bukan kawan abang Monyet , abang ikan ? a.k.a Lee DongHae .



Korang nak tahu something tak ?  ///Tak nak tahu , senyap . 
Abang ikan ni adalah satu-satu nya lelaki yang aku suka dari atas sampai ke bawah .   ///bawah?? Hehehe~
Maksud aku , everything pasal dia aku suka . Aku paling benci bila dia senyum ! Sebab aku pasti akan pengsan sebab senyuman dia totally sweet ! 

Dulu aku minat kat dia time dia first spot dia kat SuperJunior Full House .   ///kalau korang elf korang tahu ape bende nie .

Time tu dia ni funny + sporting + handsome sangat ! . Aku start suka dia bila aku nampak gambar kanak-kanak dia dulu ! Sumpah comel sangat ! Aku rasa nak cubit pipi dia . Tapi time dia sekolah rendah , serious aku cakap tak suka muka dia tapi lama-lama itu pun aku suka . Sejak dari tu , ape pasal si donghae ni mesti aku suka / akan suka .

Baru tadi aku sedar yang aku dah start fall in love dengan abang ikan ni . Sebab ?
Dia first guy yang aku actually like 100% . OKEY . Aku sedar IMPOSSIBLE untuk dia jadi milik aku . 
Sebab  : -
  • Dia 175cm & aku 140cm ( ketinggian langsung tak ideal )
  • Dia hot stuff ( hot abs , killer smile , impressive dance skills ) & aku fatty-stuff  ( fat , annoying smile , lacking dance skills ) .
  • Dia famous , everyone knows him & I , I'm on the bleachers ( out-cast ) .
  • Dia Korean & aku Malaysian .
  • Dia Christian & aku Muslim ( ye aku ngaku aku muslim ) .
  • And dia 25 & aku 16 y.o ( 9 years apart ) .
Ape-ape pun KALAU dia already find his perfect woman , aku happy for him . 
Saranghaeyo abang ikan ! Saya cinta kamu , Lee DongHae .

Ppyong ~

Labels: , ,


|


Disclaimer
Fans since 9 September 2010.
Follow | Dashboard

Welcome to Ms. Sapphire Bloggie World! Mind your manners and no anons,copycats allow in here please. Respect and I'll do the same. Enjoy. ᵔᴥᵔ

Any quest, PM me at ma cbox.



Blub Blub
Remember !
NO ANONS & WATCH YOUR MANNERS !
☆ I'LL FOLLOW U IF U BE NICE ☆
View messages

Tweet Tweet
Edited By : Misz Naz Sapphire
Template by : Sweetie Pie
Background by : Google
Pictures by : Tumblr | We♥it
Enjoy your holiday peeps! I love Skip Beat !