✿ ELFishyStrawberry ✿
English Version is OUT !! ^^
Tuesday, December 6, 2011 | 1:35 AM | 0 feedback[s]
Anneyeonghaseyo . Hello . Assalamualaikum .

English version ape yang keluar ?? My fave song ~ Ahh ~ Ala yang jadi lagu funeral aku tu ..  ///bila aku mati ?
bukan lah ! nevermind lah . kalau korang rajin baca post aku , paham lah korang ape yang aku merepek kat atas ni .





Tapi kan aku prefer yang Korean version . Taktahu kenapa ? Maybe dengar lebih comel ?
///banyak complain lah aku nie
Eh , mesti lah ~ Anyways aku suka part SunYe . Eh wait ! Kita dah tengok Korean , English .
Sekarang kita usha Malay subs pulak ? Tadi aku terjumpa , sub nya kira ok tapi ' bisa ' tu BUKAN bahasa melayu tapi bahasa INDONesia . Kan boleh tukar ' boleh ' ??
Whatever lah ~   ///Malas nak gadoh 



Keep up the good work ??  




Eh , tengok DongHae pun xcited dengar lagu ni !
Comel betul namja chingu aku ni ~

Ppyong .

Labels: , , ,


|


Disclaimer
Fans since 9 September 2010.
Follow | Dashboard

Welcome to Ms. Sapphire Bloggie World! Mind your manners and no anons,copycats allow in here please. Respect and I'll do the same. Enjoy. ᵔᴥᵔ

Any quest, PM me at ma cbox.



Blub Blub
Remember !
NO ANONS & WATCH YOUR MANNERS !
☆ I'LL FOLLOW U IF U BE NICE ☆
View messages

Tweet Tweet
Edited By : Misz Naz Sapphire
Template by : Sweetie Pie
Background by : Google
Pictures by : Tumblr | We♥it
Enjoy your holiday peeps! I love Skip Beat !