✿ ELFishyStrawberry ✿
Chukkahae Shara & Nani ! ^^
Friday, December 2, 2011 | 5:47 PM | 0 feedback[s]
Anneyeonghaseyo . Hello . Assalamualaikum .

Korang kenal tak siapa Nani ? Kalau tak kenal korang baik pergi beli E-pop keluaran bulan nie , mesti nampak blog nani ! So lucky ! Congrats nani ~ Nak tengok blog Nani ? Masok sini . Blog beliau memang rated A for AWESOME . Aku mula nak buat blog pun sebab tengok blog dia lawa ~  Hahahahaha  ////mentor aku .


*comel kan kwn aku ?*

Nani pun pun minat DongHae juga . Kira kita berdua madu .  /////grrrr  Hahaha . Aku pun planning nak tebal muka famouskan blog aku ni . Aku tahu blog aku tak lawa , peduli ape aku ?

Never try never know 

   Oh! Nama B.F.F EunHae aku , Sharafima Shima pun ade tapi fesbuk lah . WAJIB add dia . Hahaha just kidding . Dia sempat complain lagi pasal nama dia kat e-pop tu . Ape-ape dia pun dia suka . Aku hepy tau bila kwn aku hepy .

Ok aku nak pergi tengok MuBank .

Ppyong ~


Makin hari makin handsome Fishy aku ni ~ Makin tambah sayang lah ~

|


Disclaimer
Fans since 9 September 2010.
Follow | Dashboard

Welcome to Ms. Sapphire Bloggie World! Mind your manners and no anons,copycats allow in here please. Respect and I'll do the same. Enjoy. ᵔᴥᵔ

Any quest, PM me at ma cbox.



Blub Blub
Remember !
NO ANONS & WATCH YOUR MANNERS !
☆ I'LL FOLLOW U IF U BE NICE ☆
View messages

Tweet Tweet
Edited By : Misz Naz Sapphire
Template by : Sweetie Pie
Background by : Google
Pictures by : Tumblr | We♥it
Enjoy your holiday peeps! I love Skip Beat !