✿ ELFishyStrawberry ✿
Sukeeeee sangat ! !
Friday, November 18, 2011 | 3:19 PM | 0 feedback[s]
Anneyeonghaseyo . Hello . Assalamualaikum .
Apa yang aku suka sangat nie ?? Semalam godek punya godek facebook , aku jumpe game nie ..


Game nie korang yang minat K-pop , boleh train trainee korang sendiri and bila dah cukup trainee boleh tubuhkan group ! Yay ! Then boleh debut ~ !

Trainee train acting , dancing , singing , speech , languages ~ semua cost coin ! Aku tengah pokai so tak boleh train . Tengah tunggu PakCik Alop onkan MOL Points . Hehehe . 

Selain tu , korang kena test korang punye trainee . Contoh nya , Audition test , Open test , Camera test , Rhythm test , Skill test , Recording test then last sekali baru lah .. STAGE TEST !

Pass semua test ni , korang dapat lah debut group korang ! Best tak?? Tak best ? I Don't Care ~

Nak jadi idol kena pandai ber-fashion ! Korang pun boleh beli top , bottom , shoes and accessories untuk trainee korang . Jangan lah trainee tu bogel je ye ?  TAK ELOK !!

Ok larh , nak continue main game fave aku nie ~  

WAIT ! Nak main gak ? Nak link ? Buat puppy-face dulu ! Hahaha ~


K.Bay 



|


Disclaimer
Fans since 9 September 2010.
Follow | Dashboard

Welcome to Ms. Sapphire Bloggie World! Mind your manners and no anons,copycats allow in here please. Respect and I'll do the same. Enjoy. ᵔᴥᵔ

Any quest, PM me at ma cbox.



Blub Blub
Remember !
NO ANONS & WATCH YOUR MANNERS !
☆ I'LL FOLLOW U IF U BE NICE ☆
View messages

Tweet Tweet
Edited By : Misz Naz Sapphire
Template by : Sweetie Pie
Background by : Google
Pictures by : Tumblr | We♥it
Enjoy your holiday peeps! I love Skip Beat !